Beter advies bij helder beeld van uw financiën

Beter advies bij helder beeld van uw financiën

Welke hypotheek bij u past, hangt onder meer af van uw pensioenregeling. Uw vermogen bepaalt onder meer of een levensverzekering of uitvaartverzekering voor u een uitkomst is. Een bepaald risico hoeft u op de ene verzekering niet af te dekken als dat al op een andere verzekering geregeld is. Het is duidelijk: een financieel product afsluiten zonder te kijken naar de samenhang met andere producten, is niet slim.

Totaalbeeld
Wij als financieel adviseurs kunnen onze dienstverlening verbeteren als wij inzicht hebben in uw totale financiën. Daarom nodigen wij u uit voor een gesprek over al uw financiële regelingen. Het gaat dus niet alleen om de regelingen die u bij ons heeft afgesloten, maar ook om wat u op eigen initiatief of bij uw werkgever heeft geregeld. Om u goed te kunnen helpen willen we bovendien meer weten over de levensfase waarin u zich bevindt, uw gezinssamenstelling, uw persoonlijke wensen voor de toekomst en uw bereidheid om risico’s te nemen. Vanuit het totaalbeeld dat ontstaat, kunnen we dan financiële oplossingen zoeken voor uw (inkomens)risico´s en toekomstwensen. Ook kunnen we beoordelen of uw lopende regelingen goed bij u passen, of de producten goed op elkaar aansluiten en of u bij uw huidige aanbieder het beste af bent.

Betere service
Ook onze serviceverlening wordt beter als wij een goed beeld hebben van uw persoonlijke en financiële situatie. Wij weten dan welke ontwikkelingen wij voor u in de gaten moeten houden en welke nieuwe producten interessant voor u zijn. Met vragen en zorgen over financiële kwesties kunt u altijd bij ons terecht. En als u het ons laat weten wanneer er zich veranderingen voordoen in uw leven, adviseren we u over aanpassingen in hypotheek of verzekeringen. Wij zorgen er ook voor dat allerlei aanpassingen tot in de puntjes geregeld worden en dat schadeclaims vlot worden afgewikkeld.

Maak een afspraak
Stelt u een verbetering van ons advies en onze service op prijs? Neem dan contact op met ons kantoor voor een gesprek over uw totale financiën.