Wat is uw huis waard over 20 jaar?

Wat is uw huis waard over 20 jaar?

Een huis kopen is een beslissing voor de lange termijn. Wie deze stap overweegt, zou het liefst een glazen bol willen hebben om te kijken of huizenprijzen op de lange termijn gaan stijgen of dalen. Niemand weet dat zeker, maar toch is er wel iets over te zeggen.

Lees meer

Re-integratie verloopt niet altijd zonder (juridische) problemen

U bent een tijd arbeidsongeschikt en keert nu voorzichtig terug op de werkvloer. Maar dan krijgt u een conflict met uw werkgever over het aantal uren dat u gaat werken. Hoe staat u er juridisch voor als u het geschil niet onderling kunt oplossen?

Lees meer

Beter advies bij helder beeld van uw financiën

Als u kiest voor een financieel product, moet dat goed passen bij uw persoonlijke situatie, uw wensen én bij uw andere financiële regelingen.
Van die drie aspecten moeten wij een helder beeld hebben om u goed te kunnen adviseren.

Lees meer

Miljoenennota 2019. Welke veranderingen staan u te wachten?

Op Prinsjesdag heeft de overheid de plannen voor volgend jaar bekendgemaakt. Welke veranderingen staan u te wachten op het gebied van belastingen, zorg en wonen?

Lees meer

Een mooie financiële start voor uw kind

Als uw kind op school zit, ligt zijn toekomst nog open. U kunt alleen maar fantaseren over de keuzes die hij straks wil maken. Maar om dromen te verwezenlijken is naast fantasie vaak geld nodig. Hoe fijn is het als dat geld er straks gewoon is?

Lees meer