Kent u de uitvaartwensen van uw partner?

Kent u de uitvaartwensen van uw partner?

Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders in maar liefst 71% van de gevallen niet weten of hun partner begraven of gecremeerd wil worden. We willen niet graag praten over onze uitvaartwensen, maar het is wel belangrijk.

Lees meer

Jongeren kunnen besparen op de autoverzekering

Jongeren betalen steeds meer voor hun autoverzekering. De gemiddelde premiestijging is voor hen in de afgelopen twee jaar met maar liefst 53 procent gestegen. Maar er zijn mogelijkheden om op de premie te besparen.

Lees meer

Meer scheidingen na de vakantie

September is vaak een drukke maand voor echtscheidingsadvocaten. Want het moment waarop gehuwde stellen definitief besluiten om uit elkaar te gaan, wordt vaak over de vakantie heen getild. Bij een scheiding breekt er een moeilijke periode aan, waarin u ook juridisch en financieel van alles moet regelen.

Lees meer

Hypotheekvrij aan het eind van de looptijd?

U heeft een aflossingsvrije hypotheek met een looptijd van 30 jaar. Dat betekent dat er aan het eind van die looptijd nog een restschuld is en dat kan een probleem zijn. Hoe zorgt u ervoor dat u hypotheekvrij wordt? En is dat ook slim?

Lees meer

Drones zijn leuk. Maar verzeker ze goed

Er zijn al meer dan 100.000 drones in Nederland. Wie ze eenmaal gebruikt heeft, begrijpt waarom ze zo populair zijn. Overweegt u ook om een drone aan te schaffen?
Lees dan even aan welke regels u zich moet houden. En klop bij ons aan voor een verzekering.

Lees meer