Werken in het buitenland? Voorkom een later AOW-gat

Werken in het buitenland? Voorkom een later AOW-gat

U ziet een aantrekkelijke kans om een paar jaar in het buitenland te werken. Een unieke ervaring en een fantastische mogelijkheid om meer van de wereld te zien.
Maar er zit ook een zakelijk-financiële kant aan zo´n avontuur. Want er kan een AOW-gat ontstaan.

Lees meer

Studentenrisico’s zijn vaak al verzekerd

Uw kind studeert of gaat studeren en besluit op kamers te gaan. Zijn of haar zelfstandigheid wordt getest en daarbij gaat het niet alleen om eten koken, studeren en vrienden maken. Ook financieel is uw kind ineens voor van alles verantwoordelijk. Bijvoorbeeld om zich te verzekeren.

Lees meer

Voordeursloten kunnen veiliger

Onder meer door betere preventie zijn criminaliteitscijfers in Nederland de afgelopen decennia gedaald. Wat heeft ú gedaan om de kans op inbraak en diefstal te verkleinen?
Hoe gemakkelijk krijgt een inbreker bijvoorbeeld het slot op uw voordeur open?

Lees meer

Afzien van een rechtszaak vanwege de kosten?

U heeft een conflict met een buurman, een verkeersdeelnemer of een aannemer en u weet zeker dat u gelijk heeft. Maar gelijk hebben is niet hetzelfde als gelijk krijgen.
Als u voor een oordeel naar de rechter moet, aarzelt u misschien. Want dan kunnen de kosten hoog oplopen.

Lees meer

Nieuwbouwwoning steeds vaker niet helemaal af

Als u een nieuwbouwwoning koopt, rekent u erop dat alles wordt opgeleverd zoals is afgesproken. Maar volgens Vereniging Eigen Huis stijgt het gemiddelde aantal gebreken per opgeleverde woning. Kopers wordt aangeraden goed op te letten en actie te ondernemen als er iets niet in orde is.

Lees meer