Wat doet u met uw vrijgekomen lijfrente?

Wat doet u met uw vrijgekomen lijfrente?

U heeft jaren geleden een lijfrenteverzekering afgesloten en altijd netjes de premie betaald. En dan komt op een gegeven moment uw lijfrente vrij.
Wat zijn uw mogelijkheden in dat geval en waar moet u rekening mee houden?

Lees meer

Voldoet uw opstalverzekering nog?

Als huiseigenaar heeft een opstalverzekering, want dat is verplicht als u een hypotheek heeft. En natuurlijk wilt u hoe dan ook uw kostbaarste bezit goed verzekeren.
Maar hoeveel jaar geleden heeft u de verzekering afgesloten? Weet u nog wat er gedekt is en is dat wat u betreft voldoende?

Lees meer

Vergoedingen voor bagage verschillen per verzekeraar

Elke reisverzekering kent standaard een dekking voor bagage. Verlies, diefstal of beschadiging van uw spullen tijdens de vakantie zijn dan verzekerd.
Maar de vergoedingen van de verschillende verzekeringen lopen sterk uiteen. Hoe voorkomt u dat u een schadevergoeding misloopt of dat u maar weinig krijgt uitgekeerd?

Lees meer

Passagiers en bestuurder onderweg goed verzekerd

Als het gaat om kinderen en verkeer, zetten we veiligheid op één. Toch blijkt dat 8 op de 10 kinderen niet veilig in de auto zitten.
Een goede reden om eens specifiek aandacht te besteden aan de inzittenden in uw auto. Kijk dan ook even naar de verzekeringen.

Lees meer

Wat doet de huizenmarkt volgend jaar?

De huizenmarkt heeft zich de afgelopen 5 jaar stormachtig ontwikkeld: de transacties namen toe en de huizenprijzen stegen snel.
Zet die trend door in 2019? We hebben geen glazen bol, maar kunnen wel iets zeggen over de verwachtingen voor volgend jaar.

Lees meer